»Anime RolePlay«  _
Játék információ

http://24.media.tumblr.com/0cd39dea15cb401b26f1d8be168282e6/tumblr_mh3whrpITL1rhz43wo1_500.gif

A két iskola, Edatake és Hanaryouza. Gazdok és szegények. Mindegyikbe megvan a potencia a jó alkotására. Viszont a két iskola, utálja és megveti egymást. Azonban vannak olyan programok, ahol kénytelenek együtt dolgozni. Vajon a két iskolának sikerül ez? Háborúba vagy együttmüködésbe fog torkollni egy adott esemény vagy óra? Ez csak rajtad áll.
 

 
Oldal info

http://24.media.tumblr.com/555613985fc740ed3f47dc0414470027/tumblr_mf3wljqo071rlycfyo1_500.gif

Indulás.: 2010.07.07
Design.: css kód - sam&aemy weboldala,
design: Hachi
Téma.: Anime és Yaoi szerepjáték
Szerkesztők.: TakaaChan&Hachi
Karakterek száma.: 7 ebből 3 lány és 4 fiú
 

 
Cserék

   
   
   
http://chibi-graphics.de/Icons/100x100/551.png http://chibi-graphics.de/Icons/100x100/550.png http://chibi-graphics.de/Icons/100x100/543.jpg http://chibi-graphics.de/Icons/100x100/536.jpg

16 / 16
 

 

Történet

http://image.hotdog.hu/user/adri13/magazin/butterflies-d6i9n5e.pngElitek és Senkik

Néhány évtizeddel ezelőtt Japánban két cégvezető létrehozott Tokyo közelében egy halatmas és gyönyörű iskolás ami ötvözte a tradicionális Japán iskolát és a nyugati elit iskolát, így egy olyan épületet és rendszert hoztak létre, ami világhíressé vált. Hihetetlen jó fejű diákokkal és nagytudású tanárokkal volt tele a hely és mindenki csodálatára is járt. Ez az iskola helyt adott mind a modern világ szerzeményeinek, mind egy olyan világnak, amiről kevesen tudnak. Ezeken a helyeken különleges képességű diákok voltak, mágikus képességekkel, olyan erővel, amit más el se tudott képzelni. Azonban a mai időkre az iskola igazgatósága leváltódott és két teljesen ellentétes személy vette át az irányítást. Mivel sehogy se tudtak összedolgozni teljesen szátválasztották a két iskolát. Az akkori Ryouzatake mára Edatake és Hanaryouza iskolává vált ketté. Edatake igazgatója sajnos nem volt annyira pénzes mint a másik iskoláé, ezért Edatake egy gyengébb iskola lett és külsőleg se nagyon megnyerő, hiába járnak oda kicsit erőszakosabb diákok, mégis mindeegyikbe megvan a potencia a jó alkotására. Míg Hanaryouza teljesen elit iskolává vált, ahova gazdag és tehetséges diákok tehetik csak be a lábukat. Ez az ellentét teljesen beleivódott a diákéletbe is, így a két iskola, utálja és megveti egymást. Azonban a közös területeknek és eseményeknek köszönhetően, vannak olyan programok, ahol kénytelenek együtt dolgozni, de az is lehetséges, hogy csak tönkre teszik ezzel az adott eseményt.

Vajon a két iskola tud együtt dolgozni? Kiderül valaha hogy Edatake diákjainak is vannak rejtett tehetségei? Háborúba vagy együttmüködésbe fog torkollni egy adott esemény vagy óra? Ez csak rajtad áll~

A történetet Tittanak köszönhetjük!^^


SZABÁLYOK

Mielőtt belekezdenél az egészbe, kérlek figyelmesen olvasd végig az ehhez kapcsolódó szabályokat!

Karakterek és igénylés.: Mindenki annyi karaktert kérhet, amennyit elbír de ne hanyagoljátok el! Legalább 1 héten 2-3x jöjjetek fel. Igénylésnél ügyelj arra, hogy mindent pontosan írj le, nehogy kimaradjon valami. Hosszú mondatokat írjatok, ne pedig 1 sorokat. Ameddig nem lesz 10-20 mondat minden tulajdonságra, addig a karakter nem lesz készen amíg az ki nem lesz bővítve. Ez a szabály szóval kérlek tartsátok be. Ha képet raksz be igényléskor, kicsinyísd le hogy ne húzza szét az oldalt. Karaktereid közül legalább 1 legyen fiú. Csak is anime képekkel kérjetek karaktert valamint azzal is játszatok. Névtáblákkal kötelező játszani, amit a szerkesztők készítenek el. Lehet kérésre is kérni. :) Figyelem! Yaoi is engedélyezett.
Szerepjáték.: Írhatsz E/1 vagy E/3 személyben is, ez te döntöd el de akkor ne változztass rajta. Mások karakterét az igénylő beleegyezése nékül tilos megölni vagy megsebezni! Szerepnél ne használj smiley-kat. A reag hossza ne legyen túl rövid, ne legyen 5 mondatos...bő hosszú mondatokat kérünk. Természetesen (:$) 18+ engedélyezett. Reagokban figyeljetek a helyesírásra. Ezek nem nehéz szabályok, könnyű őket betartani.

Jelölések a reagokban:
- Szívesen elmennék veled.  - válaszoltam mosolyogva. - beszéd
"Bárcsak holnap is találkozhatnék vele." - gondolat
A cselekvéshez nem szükséges semmi, csak simán írd mindenféle jelek nélkül.
 

Köszönöm, hogy elolvastad, jó játékot!^^
 

 
Menü

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lyb1u2DTxs1qjdyzdo1_500.gif

Főoldal | Login | Hírdetőkönyv |

Történet
Igénylés
Karakterek
Szerepjáték

 

 
Chatto :3

Ha bármilyen kérdésed lenne az oldallal vagy a szereppel kapcsolatban itt felteheted nekünk. Ha segítségre van szükséged nyugodtan szólj. A chatben tilos hírdetni, a hírdetéshez ott van a hírdetőkönyv. Cserét itt kérhetsz. Az oldalt két ember szerkeszti, vedd figyelembe.

 
Látogatók
Indulás: 2010-07-07
 

Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE    *****    * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak *    *****    Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.