»Anime RolePlay«  _
Játék információ

http://24.media.tumblr.com/0cd39dea15cb401b26f1d8be168282e6/tumblr_mh3whrpITL1rhz43wo1_500.gif

A két iskola, Edatake és Hanaryouza. Gazdok és szegények. Mindegyikbe megvan a potencia a jó alkotására. Viszont a két iskola, utálja és megveti egymást. Azonban vannak olyan programok, ahol kénytelenek együtt dolgozni. Vajon a két iskolának sikerül ez? Háborúba vagy együttmüködésbe fog torkollni egy adott esemény vagy óra? Ez csak rajtad áll.
 

 
Oldal info

http://24.media.tumblr.com/555613985fc740ed3f47dc0414470027/tumblr_mf3wljqo071rlycfyo1_500.gif

Indulás.: 2010.07.07
Design.: css kód - sam&aemy weboldala,
design: Hachi
Téma.: Anime és Yaoi szerepjáték
Szerkesztők.: TakaaChan&Hachi
Karakterek száma.: 7 ebből 3 lány és 4 fiú
 

 
Cserék

   
   
   
http://chibi-graphics.de/Icons/100x100/551.png http://chibi-graphics.de/Icons/100x100/550.png http://chibi-graphics.de/Icons/100x100/543.jpg http://chibi-graphics.de/Icons/100x100/536.jpg

16 / 16
 

 

Történet

http://image.hotdog.hu/user/adri13/magazin/butterflies-d6i9n5e.pngElitek és Senkik

Néhány évtizeddel ezelőtt Japánban két cégvezető létrehozott Tokyo közelében egy halatmas és gyönyörű iskolás ami ötvözte a tradicionális Japán iskolát és a nyugati elit iskolát, így egy olyan épületet és rendszert hoztak létre, ami világhíressé vált. Hihetetlen jó fejű diákokkal és nagytudású tanárokkal volt tele a hely és mindenki csodálatára is járt. Ez az iskola helyt adott mind a modern világ szerzeményeinek, mind egy olyan világnak, amiről kevesen tudnak. Ezeken a helyeken különleges képességű diákok voltak, mágikus képességekkel, olyan erővel, amit más el se tudott képzelni. Azonban a mai időkre az iskola igazgatósága leváltódott és két teljesen ellentétes személy vette át az irányítást. Mivel sehogy se tudtak összedolgozni teljesen szátválasztották a két iskolát. Az akkori Ryouzatake mára Edatake és Hanaryouza iskolává vált ketté. Edatake igazgatója sajnos nem volt annyira pénzes mint a másik iskoláé, ezért Edatake egy gyengébb iskola lett és külsőleg se nagyon megnyerő, hiába járnak oda kicsit erőszakosabb diákok, mégis mindeegyikbe megvan a potencia a jó alkotására. Míg Hanaryouza teljesen elit iskolává vált, ahova gazdag és tehetséges diákok tehetik csak be a lábukat. Ez az ellentét teljesen beleivódott a diákéletbe is, így a két iskola, utálja és megveti egymást. Azonban a közös területeknek és eseményeknek köszönhetően, vannak olyan programok, ahol kénytelenek együtt dolgozni, de az is lehetséges, hogy csak tönkre teszik ezzel az adott eseményt.

Vajon a két iskola tud együtt dolgozni? Kiderül valaha hogy Edatake diákjainak is vannak rejtett tehetségei? Háborúba vagy együttmüködésbe fog torkollni egy adott esemény vagy óra? Ez csak rajtad áll~

A történetet Tittanak köszönhetjük!^^


SZABÁLYOK

Mielőtt belekezdenél az egészbe, kérlek figyelmesen olvasd végig az ehhez kapcsolódó szabályokat!

Karakterek és igénylés.: Mindenki annyi karaktert kérhet, amennyit elbír de ne hanyagoljátok el! Legalább 1 héten 2-3x jöjjetek fel. Igénylésnél ügyelj arra, hogy mindent pontosan írj le, nehogy kimaradjon valami. Hosszú mondatokat írjatok, ne pedig 1 sorokat. Ameddig nem lesz 10-20 mondat minden tulajdonságra, addig a karakter nem lesz készen amíg az ki nem lesz bővítve. Ez a szabály szóval kérlek tartsátok be. Ha képet raksz be igényléskor, kicsinyísd le hogy ne húzza szét az oldalt. Karaktereid közül legalább 1 legyen fiú. Csak is anime képekkel kérjetek karaktert valamint azzal is játszatok. Névtáblákkal kötelező játszani, amit a szerkesztők készítenek el. Lehet kérésre is kérni. :) Figyelem! Yaoi is engedélyezett.
Szerepjáték.: Írhatsz E/1 vagy E/3 személyben is, ez te döntöd el de akkor ne változztass rajta. Mások karakterét az igénylő beleegyezése nékül tilos megölni vagy megsebezni! Szerepnél ne használj smiley-kat. A reag hossza ne legyen túl rövid, ne legyen 5 mondatos...bő hosszú mondatokat kérünk. Természetesen (:$) 18+ engedélyezett. Reagokban figyeljetek a helyesírásra. Ezek nem nehéz szabályok, könnyű őket betartani.

Jelölések a reagokban:
- Szívesen elmennék veled.  - válaszoltam mosolyogva. - beszéd
"Bárcsak holnap is találkozhatnék vele." - gondolat
A cselekvéshez nem szükséges semmi, csak simán írd mindenféle jelek nélkül.
 

Köszönöm, hogy elolvastad, jó játékot!^^
 

 
Menü

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lyb1u2DTxs1qjdyzdo1_500.gif

Főoldal | Login | Hírdetőkönyv |

Történet
Igénylés
Karakterek
Szerepjáték

 

 
Chatto :3

Ha bármilyen kérdésed lenne az oldallal vagy a szereppel kapcsolatban itt felteheted nekünk. Ha segítségre van szükséged nyugodtan szólj. A chatben tilos hírdetni, a hírdetéshez ott van a hírdetőkönyv. Cserét itt kérhetsz. Az oldalt két ember szerkeszti, vedd figyelembe.

 
Látogatók
Indulás: 2010-07-07
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints